Üdvözöllek, a nevem

Szilárdi Kálmán

Weboldal készítés egyedi tervezéssel Eger és környékén. Céges honlapkészítés, keresőoptimalizálás. Mobilra optimalizált weblap készítés, kedvező áron.

Weboldal készítés

Rólam

Vállalkozásom célja, hogy Profi, modern és precizitást tükröző weboldalakat készítsek, ami a leginkább tükrözi a megbízó vállalkozásának fő jellemzőit.

Milyen a jó weboldal?

A weboldal legyen könnyen kezelhető.

Weboldal legyen átlátható, de mégis egyszerű.

Közöljön fontos információkat

Weboldal hatékonyan tájékoztassa a leendő ügyfeleket.

Ösztönözze őket a kapcsolatfelvételre, vásárlásra.

Szolgáltatásaim

Reszponzív, azaz mobilbarát WordPress alapú weboldalakat készítek Eger és környékén, melyek látványosak és igazodnak a megrendelő igényeihez. Természetesen mindez kereső optimalizálva!
Portfóliómba tartoznak a Céges, bemutatkozó weboldalak, WordPress alapú webshopok, honlapkészítés, keresőoptimalizálás, mobilra optimalizált weblapok készítése, mindez kedvező áron, az Ön igényeire igazítva.

laptop_o
Website Design

Weboldalad grafikai tervezésénél a te elképzelésedet, és felhasználóid igényeit is figyelembe vesszük. Modern trendeknek megfelelő designt végleges jóváhagyásoddal indítjuk útjára.

books_o
Mobilbarát weboldal

Egy jó weboldal észleli milyen eszközről szeretnénk megtekinteni. Az adott felbontáshoz igazítja azt. Így a honlap részei mindig jól láthatóak,  kényelmes és könnyen kezelhető.

Szilnet_target_o
Keresők

A weboldal akkor jó, ha megtalálható a keresőkben. Google keresőre való optimalizálás Webmester eszközök, Google Cégem kialakítása. Igény esetén reklámok kezelése Google Ads használatával

diagram2_o
Megoldás

A vállalkozást hűen tükrözi a weboldal letisztult, igényes megjelenése. WordPress tartalomkezelőnek a használatával az elkészülő weboldal átlátható és könnyen kezelhető lesz.

chat_o
Social Media

A Social Media üzleti oldalak (mint például a Facebook és az Instagram) már alapvető marketingeszközök egy vállalkozás életében. Igény esetén kialakítom, majd hozzáállítom a weboldalhoz

Szilnet_connection_o
Grafikai tervezés

Egy vállalkozás számára a megfelelően megtervezett és elkészített grafikai tervezés rendkívül fontos, weboldal készítés egyik alapeleme. Egy profi arculat minőségét türközi a vállalatnak.

diagram_o
Tartalomkezelés

Weboldal készítés nem csak fejlesztéssel jár. A későbbiekben is könnyen változtatható a tartalom, adhatóak hozzá különböző elemek, így rugalmasan követhetik az aktuális trendeket.

Szilnet_checklist_o
Projektkezelés

Weboldal készítés, tervezés során rendszerezem a beküldött anyagokat, feladatokra bontom a projektet. Minden feladatnak nem csak határidőt, hanem ellenőrzési pontot állapítok meg.

profile_o
Képek optimalizálása

Egy honlap betöltési sebessége erőteljesen függ a képek optimalizáltságától. Én nem csak optimalizálom, de testre is szabom minden átadott képet! 

Weboldal kialakítás

  1. Prezentációs céges weboldal – alaprendszer
  2. Projektmenedzsment
  3. Grafika, sablon tervezése
  4. Termék oldalának programozása
  5. Tartalom feltöltés
  6. Keresőben való megtalálhatóság beállítása

Weboldal készítés folyamata százalékokban

Alaprendszer kialakítás, ügyintézések
10%
Projekt management
10%
Grafikai munkák
20%
Programozás, tartalom feltöltés
45%
SEO - keresőoptimalizálás
15%

Kapcsolat

Üzenet küldése

Kapcsolati információ

Név és Cím

Szilárdi Kálmán Sándor EV.

3324 Felsőtárkány, Völgy utca 9.

E-mail

Telefon

+36 30 511 7806

Scroll to Top